Zbulohet gënjeshtra e Mickoskit! Në vitin 2001 ai ishte në Itali

Date:

Shkup, 29 janar – Edhe pse dit më parë, i pari i VMRO-DPMNE-së, Hristian Mickoski e tha publikisht në media se gjatë periudhës së luftës, pra në vitin 2001 ka qenë vullnetarë, kjo është një gënjeshtër

Tjetër gjë shkruan në biografi, e tjetër gjë thotë vet Mickoski.

Sipas biografisë, Hristian Mickoski ka ndjekur studimet në Universitetin “Shën Kirili dhe Metodi” nga viti 1996 deri në vitin 2001.

Kurse nga 2001 deri në vitin 2002 i pari i VMRO-së ka qëndruar në Itali ku ka ndjekur studimet për një vit në Universitetin në Peruxha dhe Siena të Italisë.

e-max
e-maxhttp://gazetamax.mk
www.gazetamax.mk

SHPËRNDAJE

TË FUNDIT

Lajme të ngjashme
Lajme

Afrim Gashi: Rritja e shumicës ishte një fiasko e vërtetë

Procesi i rritjes së shumicës, ishte një fiasko e...

Njihuni me Krenarin e super projektit ” Mrena nates”

Ai është artisti i familjes e megjithëse që i...

Shpenzim Beadini: Aktivitetet e fshehta ekonomike përbëjnë një fakt në jetën tonë të përditshme

Vlerësimin për aktivitetet e ekonomisë së fshehtë i konsideroj...