GazetaMax
LAJME

Zgjedhjet në Forumin rinor/ Festim Halili: Në Vicë zgjidhet Shëndrit Dehari kurse në lagjen e Sahatit zgjidhet Hamza Iljazi

Zgjedhjet për Forumin rinor të BDI në degën e Tetovës tashmë po hynë në një fazë të rëndësishme pas një konsulte dhe takikmi në çdo Këshill vendor në kuadër të kësaj partie që në degën e Tetovës e kryeson nënkryetari i degës, Festim Halili.

Sot është mbajtur Kuvendi zgjedhor i Forumit rinor në nëndegën Lagja e Sahatit dhe në Vicë.

📢Sonte realizuam kuvendet zgjedhore të Forumit rinor të BDI-së në dy Këshilla vendor.
👉Në Këshillin vendor Lagja e Sahatit kryetar u zgjodh Hamza Iljazi, dhe
👉Në Këshillin vendor Vicë kryetar u zgjodh Shëndrit Deharin.
🗣 Zëri i rinisë, fuqizim i BDI-së.
🤝Bashkë ndërtojmë të ardhmen.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=919975299692937&set=pcb.919977733026027

Related posts

Anketa e re për Tetovën: BDI prinë bindshëm!

e-max

Përsëri alarme për bomba nëpër shkollat e Shkupit, evakuohen katër objekte

e-max

“Jeta e qytetarëve është vështirësuar”, LDK-ja del me 3 propozime për Qeverinë Kurti

e-max