4 vjetori i LGP në Shkup, Rexhepi: Nisme re që synon ngritjen e standardeve të praktikuesve ligjorë

Date:

Në eventin e organizuar nga LGP Shkup me rastin e 4 vjetorit të hapjes së përfaqësisë së tyre në vendin tonë dhe inaugurimin e Akademisë për Integrim Evropian.
E urova mikun tim Arlind Zeqiri për punën e shkëlqyer që po bën dhe për nismën e tyre të re që synon ngritjen e standardeve të praktikuesve ligjorë, nëpunësve civilë dhe individëve të tjerë të interesuar, dhe përgatitjen e tyre për sfidat e ardhshme që dalin nga procesi i zbatimit të ligjit të Bashkimit Evropian.

 

https://www.facebook.com/photo?fbid=707774341297450&set=pcb.707775191297365

e-max
e-maxhttp://gazetamax.mk
www.gazetamax.mk

SHPËRNDAJE

TË FUNDIT

Lajme të ngjashme
Lajme

Ringjallja e VMRO-së dhe bashkimi i dy “kryeneqëve”!

Nga Destan JONUZI Ali Ahmeti ende mbanë primatin e të...

Artis Kastrati shqiptari mjaft i respektuar në Festivalin e Cannës mes yjeve

Zemra na bëhet mal kur shohim se si personazhë...

Një Kolanë veprash më shumë se shkencë

Tetë vëllimet e profesor Ismail Ahmedit tashmë kanë zënë vend në...

Ju prezantojmë Celi Uka, një yll në ngjitje i muzikës

Ai jeton dhe vepron në Zvicër, por mësojmë se...