Ademi priti në takim ekipin e Institutit të UNESCO-s

Date:

Sot zhvillova takim me ekipin e Institutit të UNESCO-s, të cilët po punojnë për një analizë gjithëpërfshirëse të sistemit arsimor në vend, financuar nga Komisioni Evropian.

Së bashku diskutuam për reformat dhe ligjet e miratuara, si Ligji për Arsimin Fillor dhe Ligji për Mësimdhënësit dhe Bashkëpunëtorët Profesional në Arsimin Fillor dhe të Mesëm sa isha ministër i Arsimit dhe Shkencës.

Bashkëpunimi ynë do të vazhdojë edhe në të ardhmen.

e-max
e-maxhttp://gazetamax.mk
www.gazetamax.mk

SHPËRNDAJE

TË FUNDIT

Lajme të ngjashme
Lajme

Ringjallja e VMRO-së dhe bashkimi i dy “kryeneqëve”!

Nga Destan JONUZI Ali Ahmeti ende mbanë primatin e të...

Artis Kastrati shqiptari mjaft i respektuar në Festivalin e Cannës mes yjeve

Zemra na bëhet mal kur shohim se si personazhë...

Një Kolanë veprash më shumë se shkencë

Tetë vëllimet e profesor Ismail Ahmedit tashmë kanë zënë vend në...

Ju prezantojmë Celi Uka, një yll në ngjitje i muzikës

Ai jeton dhe vepron në Zvicër, por mësojmë se...