Abdullahi: Paguhen subvencionet për duhanin e prodhuar dhe të dorëzuar

Date:

Agjencia për mbështetje financiare në bujqësi dhe zhvillim rural ka paguar 1.612.876.774,00 denarë për pagesa direkte në llogaritë e 15.753 përdoruesve për duhan të papërpunuar , të kontraktuar dhe shitur nga korrja e vitit 2022.

Ju, informojm se bëhet fjalë për pagesë për të gjithë prodhuesit të cilët ligjërisht i kanë plotësuar kushtet për marrjen e mbështetjes financiare sipas kësaj mase.

Mjetet tashmë janë transferuar në llogaritë e të gjithë prodhuesve të cilët duhanin e prodhuar e kanë dorëzuar në qendrat blerëse të regjistruara.

e-max
e-maxhttp://gazetamax.mk
www.gazetamax.mk

SHPËRNDAJE

TË FUNDIT

Lajme të ngjashme
Lajme

Ringjallja e VMRO-së dhe bashkimi i dy “kryeneqëve”!

Nga Destan JONUZI Ali Ahmeti ende mbanë primatin e të...

Artis Kastrati shqiptari mjaft i respektuar në Festivalin e Cannës mes yjeve

Zemra na bëhet mal kur shohim se si personazhë...

Një Kolanë veprash më shumë se shkencë

Tetë vëllimet e profesor Ismail Ahmedit tashmë kanë zënë vend në...

Ju prezantojmë Celi Uka, një yll në ngjitje i muzikës

Ai jeton dhe vepron në Zvicër, por mësojmë se...