Ademi: Korridoret 8 dhe 10D po bëhen realitet

Date:

Shefi i gurpit parlamentarë dhe njëherë nënkryetari i BDI-së, Arbër Ademi ka uruar nënshkrimin e marrëveshjes mes Qeverisë dhe konzorciumit, Bechtel Enka për ndërtimin e Korridoreve, 8 dhe 10D.

Sipas Ademit ky është projekt shumë i rëndësishëm për për qytetarët por njëkohësisht edhe për zhvillimin e përparimin e vendit.

Postimi i plotë:

#REALIZOJMË
DITË HISTORIKE!
Korridoret 8 dhe 10D po bëhen realitet.
1,3 miliardë euro investim në infrastrukturë.
Në mënyrë solemne u nënshkrua edhe Marrëveshja mes Ministrisë së Transportit dhe Lidhjeve, Ndërmarrjes Publike “Rrugët Shtetërore” dhe konsorciumit “Bechtel Enka”.
Projekt shumë i rëndësishëm si për qytetarët ashtu edhe për zhvillimin ekonomik në përgjithësi.

e-max
e-maxhttp://gazetamax.mk
www.gazetamax.mk

SHPËRNDAJE

TË FUNDIT

Lajme të ngjashme
Lajme

Ringjallja e VMRO-së dhe bashkimi i dy “kryeneqëve”!

Nga Destan JONUZI Ali Ahmeti ende mbanë primatin e të...

Artis Kastrati shqiptari mjaft i respektuar në Festivalin e Cannës mes yjeve

Zemra na bëhet mal kur shohim se si personazhë...

Një Kolanë veprash më shumë se shkencë

Tetë vëllimet e profesor Ismail Ahmedit tashmë kanë zënë vend në...

Ju prezantojmë Celi Uka, një yll në ngjitje i muzikës

Ai jeton dhe vepron në Zvicër, por mësojmë se...