GazetaMax
Lajme

Osmani: Nënshkrimi i marrëveshjes për Korridorin 8, hap historik

Ministri i Punëve të Jashtme e ka vlerësuar si hap historik nënshkrimin e marrëveshjes për ndërtimin e Korridorit 8 në mes Qeverisë dhe Bechtel-Enka.

Osmani ka thënë se Korridori 8 është i rëndësishëm për të gjithë rajonin, e jo vetëm për vendin.

“Nënshkrimi i sotëm i Marrëveshjes me kompaninë “Behtel – Enka” për ndërtimin e Korridorit 8 dhe 10D paraqet hap historik infrastrukturor, që është sigurisht më i rëndësishmi për zhvillimin e Maqedonisë së Veriut, por edhe i një rëndësie të madhe për të gjithë rajonin”, ka shkruar Osmani.

https://www.facebook.com/bujar.osmani.7/posts/774616450686345

Related posts

Komisioni Kuvendor për Sistem Politik ka përfunduar debatin për Raportin për punën e Këshillit të Prokurorëve Publik

e-max

Në numrin e emergjencës 112 të QMK-së 1500 thirrje në ditë

e-max

Kyçyk: Në Maqedoni ka forca politike të cilat e tërheqin vendin drejt unioneve tjera

e-max