GazetaMax
Lajme

Afrim Gashi viziton tregun në Kumanovë: Dëgjova hallet e qytetarëve, e mira është se tani ka shpresë

Kryetari i Alternativës, Afrim Gashi, i cili është edhe bartës në Njësinë e Dytë Zgjedhore për VLEN-in, ka njoftuar se gjatë ditës së sotme ka vizituar tregun e Kumanovës, ku është takuar me shumë persona për të dëgjuar brengat dhe hallet e tyre.

“Sot vizitova tregun në Kumanovë dhe dëgjova hallet e shumë shqiptarëve kumanovarë. E përbashkëta që po dëgjojmë si refren, nga Kumanova deri në Strugë, është se shqiptarët duan ndryshim. Lajmi i mirë është se ata tashmë e kanë një adresë – koalicionin VLEN, opsionin e vetëm shqiptar në këto zgjedhje”, ka shkruar Afrim Gashi, kryetar i Alternativës.

Related posts

Manastiri le të jetë pjesë e kujdesit institucional ndaj margjinave tona etnike

Gazetamax.mk

Ka filluar pagesa e ndihmave sociale

Gazetamax.mk

Policia financiare ngritë kallëzim penal kundër tre punëtorëve të NQP

Gazetamax.mk