Albiona Tasholli një asambleiste shembull, e guximshme dhe aktive

Date:

Albiona Tasholli,një asambleiste shembull në Komunën e Lipjanit,nga radhët e Lidhjes Demokratike të Kosovës.

Ajo në asnjë çast nuk ndalet,vetëm e vetëm për të qenë korrekte dhe në shërbim të qytetarëve.

Propozimet e saj janë të ndryshme dhe gjithmonë të vlefshme sa i përket vendin ku ajo punon dhe banon.
E aftë dhe e afërm me gjithë njerëzit e vullnetit të mirë,gjithmonë e para aty ku organizohen aktivitete në dobi të vendit.Energjike dhe entuziaste.

Gjithmonë e gatshme për të shërbyer dhe për të kontribuar aty ku e kërkon nevoja.
Mund të themi lirisht se asambleistë të tillë si rasti i Albionës,secila Komun do t’dëshironte të kishte në mesin e tyre.
Vlenë të cekët se edhe pse i takon Lidhjes Demokratike tē Kosovës,ajo në asnjē moment nuk bënë dallime partiake tek qytetarët,mundohet t’i shërbej ndershëm gjithkujt që kanë halle dhe brenga të ndryshme.
I urojmë shëndet dhe suksese pafund Albionës,pse jo një ditë t’a shohim si deputete në Parlamentin e Republikës së Kosovës,sepse njerëz të tillë kudo që i besohet detyra dhe funskioni,me ndershmëri dhe zotësi i’a dalin deri në fund.

e-max
e-maxhttp://gazetamax.mk
www.gazetamax.mk

SHPËRNDAJE

TË FUNDIT

Lajme të ngjashme
Lajme

Ringjallja e VMRO-së dhe bashkimi i dy “kryeneqëve”!

Nga Destan JONUZI Ali Ahmeti ende mbanë primatin e të...

Artis Kastrati shqiptari mjaft i respektuar në Festivalin e Cannës mes yjeve

Zemra na bëhet mal kur shohim se si personazhë...

Një Kolanë veprash më shumë se shkencë

Tetë vëllimet e profesor Ismail Ahmedit tashmë kanë zënë vend në...

Ju prezantojmë Celi Uka, një yll në ngjitje i muzikës

Ai jeton dhe vepron në Zvicër, por mësojmë se...