Anna dhe Hekuran gati për një super këngë, do jetë flakë fare

Kishim lexuar e dëgjuar se ajo nuk do të ndalet por për disa muaj ka menduar dhe punuar fort për të ardhur gjithmonë dhe më e fuqishme në muzikë. Po flasim për këngëtaren Anna e cila e ka lënë Zvicrën për pak ditë dhe ka vizituar Kosovën për të realizuar projektin e ri muzikor ku do të jetë një super këngë. Edhe këtë herë ajo i oa besuar Hekuran Krasniqit ku së bashku me të do të vijnë sërish duet. Ann e muzikës por Bernadeta si quhet me emrin e saj të vërtetë paralajmëron se kënga do të jetë një hit e ajo do të vijë so një “zjarr” shumë shpejt dhe me një video mjaft unike. Kujtojmë që dueti i tyre i parë i realizuar vitin e kaluar rezultoi një dyshe fantastike e ajo që pritet do të jetë edhe më duet më i fortë. Ne po presim pasi shumë shpejt vjen projekti i tyre me titull “Fajet kush i ka”, një këngë mjaft ritmike.

Të fundit në përqindje