Biden: Lufta e Putinit nuk do të jetë kurrë një fitore

Presidenti amerikan, Joe Biden për luftën të cilën është duke e zhvilluar rusia ka thënë se ajo asnjëherë nuk do të jetë një fitore.

Biden më tej ka thëne se Putini shpresonte ta dominonte Ukrainën pa luftë, ta thyente vendosmërinë evropiane, ta dobësonte Aleancën transatlantike dhe shpresonte ta ndante Amerikën.

Por, sipas presidentit amerikan në të gjitha këto Putini ka dështuar.

Këtë qëndrim Bideni e shprehu përmes një postimi në llogarinë e tij në Twitter.

Të fundit në përqindje