Çfarë duhet të keni parasysh kur planifikoni të zgjidhni një spital privat!?

One Hospital, spitali i parë i të cilit ndodhet në rajonin perëndimor të Maqedonisë, ofron shërbime më të mira të shëndetit me personelin dhe pajisjet më bashkëkohore.

One Hospital prezanton një koncept të ri të trajtimit mjekësor dhe diagnostikimit në Maqedoni, përfshirë kirurgjinë e përgjithshme, kirurgjinë laparoskopike abdomina dhe gjinekologjike, intervenime të cilat bëhen vetëm në këtë spital. Lindja e sigur me staf mjekësor kompetent në krye me Prim.Dr. Mendu Jegeni.

One Hospital është një spital i certifikuar me certifikim të cilësisë ISO 9001. ISO 9001 është një standard ndërkombëtar për sistemet e menaxhimit të cilësisë të lëshuar nga një organizatë ISO.

Standardi lejon organizatat të drejtojnë proceset, të rrisin efikasitetin e menaxhimit të cilësisë dhe të përmirësohen vazhdimisht. ISO 9001 është një standard ndërkombëtar që përshkruan kërkesat për sistemet e menaxhimit të cilësisë. Me këtë certifikim, One Hospital demonstron cilësinë e operacioneve tona dhe demonstron aftësinë për të ofruar vazhdimisht produkte dhe shërbime që janë përshtatur me kërkesat e klientëve tanë.

Çfarë e dallon ONE HOSPITAL nga të tjerët?

Infrastruktura / Teknologjia më e avancuar
Ambienti spitalor ka një atmosferë të ngrohtë dhe komode. One Hospital është qendra e vetme private diagnostikuese me radiodiagnostikë të pajisur plotësisht, e cila përfshin një pajisje PET / CT. Qendra jonë diagnostikuese është e pajisur plotësisht (DEHA, laborator biokimik, mamografi, rreze dixhitale, CT, ultratinguj) dhe gjithashtu përfshin një IR 1.5T që lejon diagnostikimin e plotë.

Personel kompetent mjekësor
Stafi në spitalin tonë është një arsye tjetër pse pacientët nuk na zgjedhin si institucion privat. Pacientët tanë kanë një staf të arsimuar shumë të gatshëm për të ofruar trajtimin më të mirë.

Komoditet dhe higjienë
Komoditeti, shërbimi dhe higjiena për pacientët tanë janë përparësia jonë kryesore dhe ne përpiqemi të ruajmë standardet më të larta në baza ditore.

Kapaciteti
One Hospital shtrihet mbi 3000 metra katrorë dhe ka:

16 shtretër spitalorë të rregulluar në një ose dy dhoma gjumi në varësi të nevojave dhe kërkesave të pacientëve tanë
7 shtretër të kujdesit intensiv që ofrojnë kujdes të nivelit të lartë për ata që kanë më shumë nevojë
3 shtretër për shtrimin në spital të përditshëm
2 apartamente VIP
2 salla operacioni me pajisje më të avancuara
1 dhomë endoskopie
1 C11 të vogël

24 ORË NË SHËRBIMIN TUAJ
Çmimet e shërbimeve në spitalin tonë janë të përballueshme dhe në përpjesëtim me cilësinë e shërbimeve, dhe janë në dispozicion 24/7 për pacientët tanë.

Qendra jonë e Kontaktit të Kujdesit për Pacientët ofron një nivel shërbimi të qëndrueshëm dhe të standardizuar.

hënde

Të fundit në përqindje