GazetaMax
Ballina

Dauti: VLEN nuk mund të thirret në votat e pastra shqiptare sepse ka edhe vota të VMRO-së

E ftuar në DailyClick, Ilire Dauti nga Aleanca për Shqiptarët tha se koalicioni VLEN nuk mund të thirret në votat e pastra shqiptare pasi sipas saj, brenda koalicionit ka edhe vota të komunitetit maqedonas dhe VMRO-SË.

“Këtu qëndron jonormaliteti sepse askush nuk mund të thirret në pastërti të votave sidomos ni koalicion si VLEN i cili brenda, në numrin e votave të veta ka vota të VMRO-së dhe komunitetit maqedonas”, tha Ilire Dauti.

https://www.facebook.com/TV21Videos/videos/1126590021938513/?ref=embed_video

Related posts

Fillojnë punimet për linjën e interkonjeksionit 400 kV me Maqedoninë e Veriut, Balluku: Shton kapacitetet tona transmetuese

Gazetamax.mk

Grubi: Shfuqizojmë të gjitha masat e mbetura anti-Covid

Gazetamax.mk

Bujqit alarmojnë: Vendi do të përballet me mungesë të drithërave, kërkojnë masa të menjëhershme

Gazetamax.mk