/

Drejtori i NP “Rrugët dhe rrugicat” Saidi bashkë me Arsovskën në krye të detyrës

Drejtori i NP “Rrugët dhe rrugicat” Said Saidi së bashku me kryetaren e Qytetit të Shkupit, Danela Arsovska dhe kryetarin e komunës së Sarajit, Blerim Bexheti kanë inspektuar punimet në terren.

Lexoni statusin e plotë:

🔹Bashkë me kryetaren e Qytetit të Shkupit, Danela Arsovska sot ishim në terren për të inspektuar punimet të cilat po kryhen në Hasanbeg të Komunës së Gazibabës, më saktësisht në rr. “Hristofer Zhefaroviq” si dhe në komunën e Sarajit.

🔹Në Saraj na priti kryetari Blerim Bexheti me të cilin diskutuam rreth rikonstruimeve që po kryhen në terrenet sportive. Fëmijët dhe të rinjtë meritojnë fusha sportive me standarde evropiane dhe së bashku po punojmë për ti bërë realitet.

NË SHËRBIM TË QYTETARËVE, ME PUNË DHE PËRKUSHTIM 🤝

Të fundit në përqindje