GazetaMax
LAJME

Edon Idrizi zgjidhet kryetar i Forumit rinor të BDI për nëndegën Poroj kurse Flamur Feriki në Gajre

Zgjedhjet për Forumin rinor të BDI në degën e Tetovës tashmë po hynë në një fazë të rëndësishme pas një konsulte dhe takikmi në çdo Këshill vendor në kuadër të kësaj partie që në degën e Tetovës e kryeson nënkryetari i degës, Festim Halili.

Sot është mbajtur Kuvendi zgjedhor i Forumit rinor në nëndegën Poroj dhe Gajre, ku kryetar janë zgjedhur:

🚀 Vazhdojmë të afrojmë dhe zhvillojmë Forumin Rinor të BDI-së në degën e Tetovës.
✅️ Poroji i Mujdin Aliut, për kryetar zgjodhi Edon Idrizin.
✅️ Fshati Gajre i Malësisë së Tetovës, për kryetar të rinisë zgjodhi Flamur Ferikin.
⭕️ Bashkë ndërtojmë të ardhmen! Gjurmëve të Ali Ahmetit.
https://www.facebook.com/photo/?fbid=919425729747894&set=pcb.919426019747865

Related posts

Kasami në Shipkovicë, inspekton punimet e përroit të fshatit

e-max

Grubi për Analiza 24: Qeveria dëshmoi se tregon kujdes ndaj qytetarëve

e-max

Azeski – Martens: Kriza energjetike mbetet problem prioritar për kompanitë

e-max