GazetaMax
Lajme

Ekuran Shehu për Feta Alimin

Feta Alimin nuk e njoh fare, ndaj nuk mund të them asgjë për personin.

Unë e di vetëm se ka qen security  në parlamentin maqedonas kur Gruefski ishte në pushtet,

Ky emër u bë i njohur kur e ndihmoj Ziadin Seles në trazirat në parlamentin maqedonas në vitin 2017.

Pastaj u Burgos dhe me sa di unë Ziadin Sela e ka vizituar rregullisht derisa ka qenë në burg/Shpi dhe ditën kur ka dalë nga burgu e ka pritur edhe Ziadin Sela jashtë burgut bashkë me familjen e Fetait,
deri tani çdo gjë është në rregull.
por pastaj filluan zgjedhjet dhe Fetai u idhnua mesa duket se pse Ziadini u bashkua me frontin Evropian e jo me Vlenin por sa e kam kuptuar Un Vleni as qe e donte qe Ziadini të ju bashkohet sepse e gjitha kjo behej për ta eliminuar Ziadinin politikisht,
Por prap deri tani jemi në rregull ,
por pastaj filluan Çudirat,
Politikanët e Vlenit filluan ta takonin Fetain një nga një, sikur Fetai të ishte një politikan shumë i rëndësishëm në taborin e Vlenit dhe jo një roje parlamenti.
Me sa di unë, asnjë nga këta politikanë që tani pinë kafe me Fetain nuk e kanë vizituar familjen apo Fetain derisa Fetai ishte në burg.
ndoshta mund të jem i gabim për atë që them ma thote mendja ime por faktet më thonë se kështu duhet të jetë,
Afrimi i tyre me Fetën ishte vetëm për të dëmtuar Ziad Selen, për te cileve Fetai nuk ju intereson fare po mos të kishte pas lidhje me Ziadin Selen.
Un nuk mundem ndryshe por Vetëm drejt edhe pse dikujt nuk I pëlqen,

Ekuran Shehu

Related posts

Kyçyk: Në Maqedoni ka forca politike të cilat e tërheqin vendin drejt unioneve tjera

Gazetamax.mk

Kovaçevski-Donev: Korridori 8 hap rrugë të reja europiane për transportin hekurudhor

Gazetamax.mk

Procesi i riintegrimit dhe risocializimit është i rëndësishëm për përmirësimin e drejtësisë për fëmijët

Gazetamax.mk