Festohet Fitër Bajrami/ Dita e hënë ditë jo pune për të gjithë qytetarët

Shkup, 29 prill – Dita e parë e Fitër Bajramit, e hënë 2 maj, është ditë jopune për të gjithë qytetarët e Republikës së Maqedonisë së Veriut, informojnë nga Ministria e Punës dhe Politikës Sociale.

Ministria e Punës dhe Politikës Sociale, qytetarëve të besimit mysliman në Republikën e Maqedonisë së Veriut, ua uron Fitër Bajramin

Të fundit në përqindje