GazetaMax
Lajme

Ganiu dhe Purrini, takim me kryetarin e komunës së Haraçinës, Ridvan Ibrahimin

Kryetari komunës së Çairit, Visar Ganiu së bashku me nënkryetaren, SerminePurrini, sot vizituan kryetarin e Haraçinës, RidvanIbraimin.

“Në fokusin e bisedës sonë ishte vendosja e një bashkëpunimi më të fuqishëm mes Çairit dhe Haraçinës, gjë që konstatuam se do të jetë tejet e mirëseardhur duke pasur parasysh edhe afërsinë dhe lidhjet familjare që kanë banorët e të dyja komunave”, ka njoftuar Ganiu.

Mirëqenia e qytetarëve dhe përmirësimi i kushteve ishin temë diskutimi.

“U zotuam se përmes projekteve të përbashkëta do të mundohemi të ndikojmë në përmirësimin e mirëqenies së banorëve tanë. Z. Ibraimi e përkujtova se Komuna e Çairit, por edhe unë si kryetar i saj gjithmonë kemi qenë dhe do të vazhdojmë të jemi të gatshëm dhe të hapur për të vendosur raporte të mira bashkëpunimi me komunat e tjera në mbarë vendin, por edhe më gjerë”, ka përfunduar kryetari i Çairit.

Related posts

Geodetët kundërshtojnë Tunxhevin: Rritjet e çmimeve në Kadastër nuk janë deri në 30 për qind

e-max

Gjurçinovski: Armata punon në përmirësimin e komunikimeve strategjike, në pajtim me doktrinën e NATO-s

e-max

Grubi priti në takim ambasadoren kroate, Tiganj

e-max