GazetaMax
Ballina

Gashi: Bukuria e botës nuk qëndron tek njerëzit e njëjtë, por te njerëzit e veçantë

Dita e Pranverës, Dita Ndërkombëtare e Poezisë dhe Dita Ndërkombëtare e Eliminimit të Diskriminimit Racor vijnë gjithnjë nën kurorën e Ditës Ndërkombëtare të Sindromës Down.
Pranvera, Poezia dhe Barazia janë tre këmbët e Bukurisë që Zoti e ka falur në njerëzit që sa herë i shohim na e kujtojnë Perëndinë. Personat me sindromën Down jetojnë me ne, pranë nesh e në familjet tona, andaj ne përveç që i duam dhe i respektojmë, duhet të bëjmë gjithçka që ata të ndjehen pranverorë dhe të barabartë.
Në të vërtetë, bukuria e botës nuk qëndron tek njerëzit e njëjtë, por te njerëzit e veçantë.

Related posts

Selami dhe Bilalli: Apel kompanive, ndihmoni sportistët dhe përdorni vauçerët

Gazetamax.mk

Maqedonia me më së shumti ministri, 20 gjithsej – Sllovenia ka 16, Kroacia 11 dhe Shqipëria 16 ministri

Gazetamax.mk

Zëvendësministri Nuhiu: Finalizohet propozim Ligji i ri për falje

Gazetamax.mk