Gjykimi për “Titanik 1” shtyhet për më 9 maj

Shkup, 15 prill – Seanca kryesore për lëndën me KOK nr.28/22 nga prokuroria e shënuar si “Titanik 1” e caktuar për sot nga ora 12:00 ricaktohet për 09.05.2022 nga ora 10:00, informoojnë nga Gjykata Themelore Penale në Shkup.

“Seanca ricaktohet me kërkesë të prokurorit publik kompetent dhe njërit nga mbrojtësit në procedurë për shkak të obligimeve zyrtare, kështu që për shkak të ekonomizimit të procedurës palët tashmë janë njoftuar për terminet e reja, thuhet në kumtesën nga Gjykata Themelore Penale Shkup.

Të fundit në përqindje