GazetaMax
Lajme

Grubi: Fronti i përbashkët do ta dërgojë vendin në Bashkimin Europian

Duke folur më tej për ndryshime kushtetuese si nevojë për ecjen më tej të vendit, Grubi tha se edhe tek VMRO ka deputet që mendojnë ndryshe, për një jetë më të mirë të qytetarëve.

Punojmë që gjatë këtij mandat të realizohen ndryshimet kushtetuese. Mendoj që edhe në VMRO-DPMNE ka deputete që besojnë në një Maqedoni europiane, kanë besim në BE, ndaj politikat frikësuese dhe përçarëse të VMRO-së ndaj bullgarëve, grekëve, shqiptarëve etj… duhet të ndalojnë. Fronti i përbashkët pro BE do ta dërgojë vendin në Bashkimin Europian, sqaroi Grubi.

https://fb.watch/j7jYYz4UMx/

Related posts

Anëtarësimi i Suedisë dhe Finlandës në NATO me ndikim edhe në Ballkan

e-max

Kovaçevski: Sjellim masa për mbështetjen e qytetarëve në kushte të krizës

e-max

Petrovska-Endrjusak: Stërvitja “Swift Response” e ka treguar potencialin e madh në Krivollak

e-max