Grubi në Analiza 24: BDI krijoj kulturë të udhëheqësisë së suksesshmë tash e 20 vite

Date:

Zëvendëskryeministri i parë Artan Grubi sonte në emisionin Analiza 24 në televizionin 24 ka folur fillimisht për miratimin e marrëveshjes për ndërtimin e Korridorit 8 dhe 10D.

Patëm sot një ditë të ngjeshur, me shumë përgjëgjësi. Takimi me Komitetin për Korridorin 8 dhe 10-D, pastaj seanca qeveritare, por jam i lumtur sepse është projekti më i rëndësishëm që nga shpallja e Maqedonisë së Veriut shtet të pavarur. U takova sot me ministrat e BDI-së, i prita në zyrën time dhe mund të thëm se ekipi ministror i BDI-së është një ekip i mrekullueshëm, të aftë për çdo ministri që udhëheqin, për çdo drejtori apo pozitë shtetërore. BDI krijoj kulturë të udhëheqësisë së suksesshmë tash e 20 vite, ka theksuar Grubi.

https://fb.watch/j7jYYz4UMx/

e-max
e-maxhttp://gazetamax.mk
www.gazetamax.mk

SHPËRNDAJE

TË FUNDIT

Lajme të ngjashme
Lajme

Ringjallja e VMRO-së dhe bashkimi i dy “kryeneqëve”!

Nga Destan JONUZI Ali Ahmeti ende mbanë primatin e të...

Artis Kastrati shqiptari mjaft i respektuar në Festivalin e Cannës mes yjeve

Zemra na bëhet mal kur shohim se si personazhë...

Një Kolanë veprash më shumë se shkencë

Tetë vëllimet e profesor Ismail Ahmedit tashmë kanë zënë vend në...

Ju prezantojmë Celi Uka, një yll në ngjitje i muzikës

Ai jeton dhe vepron në Zvicër, por mësojmë se...