Jahjaga tregon nëse do të formojë parti politike

Ish-presidentja Jahjaga tregon nëse do të formojë parti politike.
Ish-Presidentja e Kosovës, Atifete Jahjaga, ka qenë e ftuar së fundi nënjë intervistë. Në mesin e shumë pyetjeve që i është përgjigjur, ka qenë edhe ajo se a e mendon formimin e një partie politike.
Në këtë pyetje, Jahjaga ka dhënë përgjigje të prerë. Ka thënë se jo, meqenëse Kosova ka mjaft parti politike.
“Jo. Mendoj që Kosova ka mjaft parti politike. Neve si vend dhe shoqëri, shquhemi për diversitetin tonë politik që kemi”, ka thënë Jahjaga për Prive.
E pyetur nëse është Kosova më mirë tash apo në kohën kur ajo ka udhëhequr, ka thënë se defitinivisht tash.

Të fundit në përqindje