Kallëzim penal kundër nëpunësve të policisë për malltretim gjatë kryerës së detyrës

Date:

Shkup, 19 prill – Departamenti për Kontroll të Brendshëm, Hetime Kriminalistike dhe Standarde Profesionale deri te Prokuroria Publike për Ndjekjen e Krimit të Organizuar dhe Korrupsionit ka dorëzuar kallëzim penal kundër punonjësve të policisë E.S., E.SH. dhe M.R, të gjithë nga SPB Strumicë, për shkak të ekzistimit të dyshimit për vepër të kryer penale “maltretim në kryerjen e detyrës.

Siç informojnë nga Ministria e Punëve të Brendshme, të raportuarit, në cilësi të nëpunësve të policisë, më 6 mars të këtij viti në rrugën “Bllagoj Jnakov Muçeto” në Strumicë, gjatë kryerjes së veprime zyrtare kanë përdorë forcë fizike dhe kanosje ndaj K.H.

“Kundër nëpunësve të policisë do të ngrihet edhe procedurë për përcaktimin e përgjegjësisë disiplinore”, paralajmëroi MPB-ja. /Zhurnal.mk

e-max
e-maxhttp://gazetamax.mk
www.gazetamax.mk

SHPËRNDAJE

TË FUNDIT

Lajme të ngjashme
Lajme

Dashuri dhe festë për të voglin e yllit Liza

Dihet tashmë se ajo është një yll i muzikës...

Banorët e Rekës të zemëruar: Prerje masive e drunjëve, asnjë investim

Përkundër faktit se në Parqet Nacionale me ligj është...

Klinika Universitare Reumatologjike pjesëmarrëse në Kongresin Reumatologjik EULAR 2023 në Milano

Klinika Universitare Reumatologjike me stafin e saj merr pjesë...