GazetaMax
Lajme

Kandidati për deputetë i Zonës 6, Agron Demiri: LSDM u jep shanse të rinjve

Gjatë studimeve jam zgjedhur kryetar i studentëve dhe është njësoj si në politikë. Me fjalë të tjera, ju votoheni nga studentët ashtu siç votoni në zgjedhje, merreni edhe me struktura si qeveria dhe parlamenti, deklaroi Agron Demiri.

Ai tregoi se është misioni i tij personal që të hyjë në politikë përmes aktivizmit rinor dhe të mbështesë aktivistët e ardhshëm rinorë në të ardhmen.

Related posts

Drejtori Halili priti në takim zëvendës ambasadorin spanjoll, Ernesto Herredero del Campo

Gazetamax.mk

Për investime në “pikë-pikë” dhe puseta do të nënshkruhen 322 marrëveshje në vlerë prej 75 milionë denarëve

Gazetamax.mk

Profesorët e universitetit “Shën Kirili dhe Metodi” paralajmërojnë grevë, kërkojnë paga më të larta

Gazetamax.mk