Kasami: Në afat sa më të shkurtër, bulevari Bllagoja Toska do të jetë në shërbim të qytetarëve

Tetovë, 18 maj – Kryetari i komunës së Tetovës, Bilall Kasami, sot nga afër ka inspektuar punimet në bulevarin “Bllagoja Toska”. Ai para mediave u shpreh se punimet po realizohen me intenzitet të lartë ndërsa deri në vjeshtë gjithçka duhetë jetë gati, informon Zhurnal.

“Besoj se për një afat të shkurt dhe rekord kjo rrugë do të jetë në shërbim të qytetarëve”, ka deklaruar Kasami.

https://www.facebook.com/portali.monitor/videos/1083171522269923

Të fundit në përqindje