GazetaMax
Lifestyle

Këngëtari Mërgim Jashari ka gati një hit veror

Ai është një talent në muzikë por që nuk sjell çdo muaj apo shpesh këngë dhe klipe, por kur vjen me diçka të re aii bën zhurmë. Ky është Mërgim Jashari, djaloshi me origjinë nga Drenica por që jeton dhe vepron në Vjenë të Austrisë. Ne mësojmë se kënga është gati me vodeoklip ku tekstin e ka shkruar vetë Mërgimi e këngën ia ka besuar sërish mjeshtërisë së Ardian Kastratit e klipi punuar nga Korniza me drejtor Rilind Bricori dhe pritet të dalë shumë shpejt. Ne jemi kureshtarë e mezi po e presim këtë projekt të ri që vjen pas disa kohësh nga artisti i ri Mergim Jashari.

Related posts

Ndiheni të lodhur në çdo moment? 5 shenja që tregojnë se vuani nga rraskapitja emocionale

e-max

Femrat priren të jenë më pak ambicioze pas shtatzënisë

e-max

Më shumë se tetë orë gjumë mund të sjellë pasoja

e-max