Komuna e Bogovinës ndanë 300 mijë denarë për të prekurit nga tërmeti në Turqi

Date:

Kreu i komunës së Bogovinës, Besnik Emshiu ka informuar se me iniciativë të tij dhe miratimin nga Këshilli komunal, komuna e Bogovinës ka ndarë 300 mijë denarë për të prekurit nga tërmeti në Republikën e Turqisë.

Me propozim timin dhe me miratimin e Këshillit komunal, kemi ndarë 300.000 denarë ndihmë financiare nga buxheti i komunës së Bogovinës për të prekurit nga tërmeti në Republikën e Turqisë.

Jam i bindur se nuk ka mjete financiare që mund të mbulojë dhimbjen shpirtërore dhe jetën e humbur nga kjo fatkeqësi natyrore por të paktën të tregojmë shpirtin human në situata të këtilla.

Njëkohësisht edhe njëherë shpreh ngushëllimet e mia deri tek populli turk dhe gjithë familjet që kanë humbur më të dashurit e tyre si dhe mirënjohje për të gjithë ekipet e shpëtimit të cilat ende veprojnë në terren për të shpëtuar jetë.🇹🇷

e-max
e-maxhttp://gazetamax.mk
www.gazetamax.mk

SHPËRNDAJE

TË FUNDIT

Lajme të ngjashme
Lajme

Ringjallja e VMRO-së dhe bashkimi i dy “kryeneqëve”!

Nga Destan JONUZI Ali Ahmeti ende mbanë primatin e të...

Artis Kastrati shqiptari mjaft i respektuar në Festivalin e Cannës mes yjeve

Zemra na bëhet mal kur shohim se si personazhë...

Një Kolanë veprash më shumë se shkencë

Tetë vëllimet e profesor Ismail Ahmedit tashmë kanë zënë vend në...

Ju prezantojmë Celi Uka, një yll në ngjitje i muzikës

Ai jeton dhe vepron në Zvicër, por mësojmë se...