GazetaMax
Ballina

Komuna i dërgon Inspektorat në Gjimnazi, Lalla: Presion politik për të plotësuar apetitet e militantëve partiak

Drejtoresha e Gjimnazit të Tetovës, Teuta Kamberin Llalla për TV21 thotë se mëngjesin e sotëm Inspektorati për Revizion të Brendshëm nga Komuna e Tetovës, shkruan TV21. Kamberin Llalla i konsideron këto vizita si presion politik nga ana e kryetarit të komunës së Tetovës Bilall Kasami.

“Ardhjen e tyre unë e quaj…për situatat e krijuara me kryetarin e komunës, unë e quaj si presion politik për të arritur qëllimet dhe për të plotësuar apetitet dhe ambiciet e militantëve politikë. Unë e lus kryetarin e komunës ta ndajë pozicionin në atë institucion që është komunë e Tetovës, vepron si kryetar komune, i barabartë për të gjithë qytetarët apo vepron si kryetar i Lëvizjes Besa. Më duket se nga ngarkesa e madhe e dy posteve, nuk i ka të qarta pozicionet se si duhet të veprojë”, deklaroi Lalla për TV21.

https://www.facebook.com/watch/?v=677901050114436&t=0

Related posts

Epitafi me mbishkrimin Dardanus / Grubi: Janë ndërmarrë të gjitha masat ligjore për ruajtjen dhe dërgimin e artefakteve në Muzeun Arkeologjik Shtetëror

Gazetamax.mk

BDI: Vullneti i popullit shqiptar dhe i komuniteteve nuk është lodër që i përket VMRO-së

Gazetamax.mk

Analistët: Pa sulme ndaj shqiptarëve dhe Perëndimit, VMRO-DPMNE nuk funksionon dot!

Gazetamax.mk