Kovaçevski: Do të ofrojmë livrim 100% të energjisë elektrike dhe rritje të vogla të çmimeve

Shkup, 8 Qershor – Drejtori i EMV-së, Vasko Kovaçevski, në emisionin “Magazina Ekonomike” në Alsat nuk është përgjigjur drejtpërdrejt kur është pyetur për rritjen e pritshme të çmimit të energjisë elektrike. Siç tha ai, rritja e çmimeve do të jetë e vogël, ndërsa livrimi i energjsë elektrike do të jetë 100 për qind.

“Jam i bindur se çmimi që do të ofrojmë më 24 qershor, në tenderin e EVN Home, do të jetë 100% livrim i energjisë elektrike dhe çmim që nuk do të shkaktojë turbulenca të mëdha apo rritje të mëdha, gjegjësisht shtrenjtimet  do të jenë të vogla”, tha Talevski.

Të fundit në përqindje