GazetaMax
LAJME

Kryeministri Kurti: Pagën minimale do ta bëjmë 264 euro

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti ka deklaruar se pagën minimale nga 170 euro sa është tani, tash e një dekadë duan ta bëjnë 264 euro, por për këtë duhet të pajtohen në Këshillin Ekonomiko-Social.
Kryeministri tha se duan ta ngrisin pagën minimale por nevojitet pajtim në Këshillin Ekonomiko-Social.
“Sa i përket pagës minimale, ne kemi thënë që atë do ta rrisim nga 130 përkatësisht 170 euro sa është tani, tash e një dekadë ta bëjmë 250 euro, por në fakt ne do ta bëjmë 264 euro. Por, për këtë duhet të merremi vesh në Këshillin Ekonomiko-Social”, u shpreh Kurti.

Related posts

Taravari kërkon DAP ose Doganat dhe kushtëzon Kovaçevskin për hyrje në Qeveri

e-max

Gjermania me ndryshimet e fundit do të zbrazë Ballkanin Perëndimor, rajoni do të shndërrohet në “zonë lufte” pa luftë!

e-max

Greqia ia uron Ditën e Pavarësisë Maqedonisë së Veriut

e-max