GazetaMax
Lajme

Lajti lesh “HOXHA” – Në Kuran nuk ka ligj që i dënon homoseksualët

Hoxha Drilon Gashi ka thënë se në Kuran nuk ekziston një dënim që i sanksionon homoseksualët.

Gashi ka thënë se nuk ka dënim penal sheriatik ndaj atyre që kryejnë në një veprim i tillë

“Që është parim fetar unë hera e parë që e dëgjova, a ka mendime tjera brenda librave të sheriatit që me konsideru p.sh homosksualitetin zina, ose ata janë të malluar prej Zotit. Bile me e lexu librin e Eben Hazbin, ai thotë që nuk ka dënim penal sheriatik ndaj atyre që kryejnë në një veprim i tillë, nuk ka në Kuran një dënim të tillë”, u shpreh ai në Kanal 10.

“Nëse këta njerëz i ka kriju Zoti, e ne nuk i pranojmë në shoqëri të tillë, ata janë njerëz, nuk janë kafshë. Nëse është çështje natyrore ne duhet me i gjetë zgjidhje”, u shpreh ai.

Related posts

ARM modernizohet me ndihmën e SHBA, 78 milionë dollarë për pajisje dhe avancim të kapaciteteve

e-max

13 vjet “Jetimat e Ballkanit”, Grubi: Respekt dhe mirënjohje ndaj punës së palodhshme

e-max

Pendarovski për ekipin amerikan: Ata nuk mund të rregullojnë punët në jurisprudencë, kjo është puna jonë

e-max

Leave a Comment