Learta po kënaqet me familjen, del jashtë Kosovës

Për ku janë nisur përsëri Learta me familje?
Learta Jakupi është njëra ndër personazhet më të dashura e të komentuara në vend.
Ajo merr vëmendje të madhe në çdo paraqitje të saj Kosovarja.
Postimet e saja në rrjete sociale janë ato që komentohen e marrin vëmendjen më së shumti.
Kjo ka ndodhur edhe së fundmi.

Learta ka postuar një foto ku shihet se bashkë me fëmijët dhe bashkëshorin e saj Kushtrimin do të udhëtojnë, se ku do të shkojnë ata kjo ende nuk është bërë e ditur.

Të fundit në përqindje