Lëvizja Besa po përgatitet për kuvendin e forumit të gruas

Date:

Tetovë, 29 janar – Lëvizja Besa e Bilall Kasamit mbrëmë në ka realizuar një takim me strukturat e forumit të gruas ku organizuan edhe një koktej.

Në këtë tubim u tha se roli i gruas në shoqëri moderne është i pazëvendësueshëm, prandaj edhe gruaja ka vendin e saj në pozitat kyçe të Lëvizjes BESA.

Shumë shpejt Lëvizja BESA do të mbajë edhe kuvendin e forumit të gruas të Tetovës, ku do të zgjedhet kryetarja dhe kryesia e forumit të gruas, thuhet në njoftimin nga Lëvizja Besa.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid02RXzMkrSjyH4F5cS5SuFhEJqH4AxBUtBZW3QJnXYsMsqYLBsPvBzaFfA1rPLhpPnTl&id=103200426021308

e-max
e-maxhttp://gazetamax.mk
www.gazetamax.mk

SHPËRNDAJE

TË FUNDIT

Lajme të ngjashme
Lajme

Afrim Gashi: Rritja e shumicës ishte një fiasko e vërtetë

Procesi i rritjes së shumicës, ishte një fiasko e...

Njihuni me Krenarin e super projektit ” Mrena nates”

Ai është artisti i familjes e megjithëse që i...

Shpenzim Beadini: Aktivitetet e fshehta ekonomike përbëjnë një fakt në jetën tonë të përditshme

Vlerësimin për aktivitetet e ekonomisë së fshehtë i konsideroj...