GazetaMax
LAJME

Lëvizja Populli e Zejdit themeloi degën e saj në Dibër

Në suaza të strukturimit partiak, sonte Lëvizja POPULLI vendosi themelet e saj në Komunën e Dibrës, ku u bë edhe zgjedhja e kryetarit të degës. Valdrin Delishi me propozim të Këshillit Nismëtar u propozua për kryetar dege, dhe me aklamacion u zgjodh kryetar.

Fjalë rasti pati anëtarja e kuvendit qendror të Lëvizjes POPULLI, z-nja Merjeme Ramadani. Poashtu fjalë rasti pati edhe kryetari i Lëvizja POPULLI z. Skender Rexhepi – Zejdi i cili mbajti një fjalim para të pranishmëve, ku dhe shpalosi idenë politike të lëvizjes sonë.

Edhe përskaj migracionit i cili është i theksuar në Dibër, prezenca masovike e qytetarëve të Dibrës është tregues i qartë se këto njerëz e përqafuan platformën politike të lëvizjes sonë, Lëvizjes POPULLI.

Me këtë rast, Lëvizja POPULLI përmbylli këtë vit me themelimin e strukturave në Dibër, ku në vitin që vijon do të vazhdojë që të kompletojë strukturimin në të gjithë qytetet dhe vendet ku ka shqiptarë.

Related posts

Kompanitë kërkojnë thjeshtësim të procesit për vendosjen e fotovoltaikëve

e-max

Nuredini: Ngjarje për përmirësimin e gjendjes mjedisore të monumentit të natyrës Liqeni i Dojranit 

e-max

Siguria kibernetike, element kyç në mbrojtjen e secilit shtet

e-max