Lia e majmunëve i afrohet vendit, konfirmohet rasti i parë në Greqi

Athinë, 8 Qershor – Konfirmohet rasti i parë me linë e majmunëve në Greqi. Pacienti i infektuar mësohet se kishte udhëtuar nga Portugalia. Sipas mediave greke, pacienti kishte shkuar të kryente kontrolle dhe pasi mjekët vunë re disa prej simptomave, u vërtetua se ai kishte linë e majmunëve.

Po ashtu behet e ditur se ai ndodhet në gjendje të stabilizuar. Deri më tani janë regjistruar gjithsej 577 raste me linë e majmunëve në 18 vende të ndryshme në Europë dhe 437 në shtete jashtë kontinentit tonë.

Të fundit në përqindje