GazetaMax
Lajme

Matës për matjen e shpejtësisë së automjetit nga automjeti në lëvizje

Në kuadër të kompetencave të veta, Byroja e Metrologjisë, për nevojat e Ministrisë së Punëve të Brendshme, ka verifikuar shpejtësimatësit e rinj të vendosur në automjetet, qëllimi i të cilave do të jetë matja e shpejtësisë së mjeteve që lëvizin nëpër rrugë në RMV.
Këto automjete i promovuam sot bashkë me ministrin Spasovski, zëvendësministrin Bushi dhe kryetaren e Këshillit për Sigurinë e Komunikacionit Rrugor të RMV-së, Kozhuvarovska.
Byroja e Metrologjisë është gjithmonë e gatshme për bashkëpunim dhe përkushtim për t’iu përgjigjur kërkesave të institucioneve, kur është fjala për mirëqenien e të gjithë qytetarëve, e në këtë rast, sigurinë e qytetarëve në komunikacion.
https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02NdLVeiEbAXLYj2ApLT7JEEkLdumK8MXWbNnNFin77DLr2pSrFLiCAizyorNNmGBWl&id=100063009531832&mibextid=9R9pXO&paipv=0&eav=AfYhm-jgNFXx2eSti9DBtfdzP4IMQ9pqUUR1mXybb9byDQMyf4jzx7clf6Q_ixG0weE&_rdr

Related posts

Debat shkencor-profesional për sigurinë publike dhe private

Gazetamax.mk

Një person ka humbur jetën nga zjarri në Strumicë

Gazetamax.mk

NATO për ndikimin rus në Ballkan: Duhet më shumë Europë në këtë rajon

Gazetamax.mk