Mbledhje e jashtëzakonshme e NATO-s për situatën në Ukrainë

Shefat e shteteve dhe qeverive të vendeve anëtare të NATO-s do të takohen sot në Bruksel që t’i koordinojnë përgjigjet e ardhshme për luftën në Ukrainë dhe agresionit rus.

Në Bruksel ka udhëtuar edhe kryeministri i vendit, Dimitar Kovaçevski.

Të fundit në përqindje