Me këtë ushqim po e mban shpirtin Bora Zemani

Bora Zemani është njëra ndër moderatoret më të dashura e të komentuara në vend.
Ajo merr vëmendje të madhe në çdo paraqitje të saj, madje edhe gjërat më të parëndësishme marrin kthesë tjetër dhe bëhen lajmi i ditës.

Ndërkaq kjo ka ndodhur edhe së fundmi, shkruan kosovarja.
Bora ka postuar një foto ku ka treguar se çfarë është duke ngrënë për mëngjes sot.
Bora njihet për një trup tejet elegant, dhe si duket qenka ushqimi i shëndetshëm që po e mban në formë moderatoren.

Të fundit në përqindje