Mickoski: Kemi politikanë që hyjnë të varfër në politikë dhe dalin milionerë

Lideri i partisë opozitare VMRO-DPMNE, Hristijan Mickoski vlerëson se paratë në vend po vidhen nga politikanët, e sipas tij, kjo është arsyeja që qytetarët nuk po mund të ndihmohen sa duhet në kohë krize.

“Shikoni kemi politikanë që hyjnë në politikë me xhepa të zbrazur ndërsa dalin milionerë dhe miliarderë. Hapin fondacion e kështu me radhë”, u shpreh Mickoski.

Të fundit në përqindje