Mickoski: Qeveria t’i plotësojë kërkesat e SASHK, nxënësit të martën të kthehen në mësim

Shkup, 24 prill – Qeveria duhet t’i pranojë kërkesat e SASHK-ut dhe të gjithë nxënësit të kthehen në mësim të martën, porositi kryetari i VMRO-DPMNE-së, Hristijan Mickoski pas vizitës në Tempullin “Shën Klimenti i Ohrit”.

“Unë apelon që të arrihet marrëveshje sa më shpejtë të jetë e mundur dhe nga e marta të gjithë nxënësit të kthehen atje ku e kanë vendin, në banka. Qeveria duhet t’i pranojë kërkesat e SASHK-ut dhe jo me sindikalistin e tyre të dashur i cili në të kaluar u tregua si i besueshëm në politikat së pari të Zoran Zaevit, ndërsa tani edhe të Kovaçevskit, të bëjë kuaz marrëveshje”, tha Mickoski, duke bërë thirrje të kënaqen kërkesat e SASHK-ut, të mësimdhënësve dhe të punësuarve në kopshte.

Të fundit në përqindje