“Ndjeva zhurmën dhe mbulova kokën me duar – jam me fat që muri nuk u shemb mbi mua – që sigurisht se do të më shtypte për vdekje”, tha burri nga Ukraina.

E ai është një prej mijëra tjerëve që janë viktima të agresionit rus, ku ushtria e Kremlinit për asnjë moment nuk po i kursen civilët në Ukrainë.