GazetaMax
Lajme

Në Shkup sanksionohen 132 shoferë, 45 për tejkalim të shpejtësisë së lejuar

Ministria e Punëve të Brendshme gjatë ditës së djeshme (17.03.2022) vazhdoi me kontrollimet e përforcuara në trafik.
Vetëm në territorin e qytetit të Shkupit janë shqiptuar gjithsej 132 sanksione, prej të cilave dyzet e pesë për tejkalim të shpejtësisë së lejuar, nëntë sanksione për drejtimin e automjetit pa patentë shoferë, katër gjoba për automjete të paregjistruara dhe në gjendje jo të rregullt teknike.
Poashtu janë shqiptuar edhe pesë masa për shfrytëzimin e telefonit celular gjatë drejtimit të automjetit, gjashtë gjoba për shoferë fillestarë, pesë sanksione për drejtimin e automjetit nën ndikimin e alkoolit, tridhjetë e tetë sanksione për automjete të parkuara në mënyrë të parregullt…
Kontrollimet e përforcuara në trafik do të vazhdojnë edhe në ditët në vijim. Apelojmë deri te qytetarët t’u përmbahen rregullave dhe rregulloreve të trafikut me qëllim të rritjes së sigurisë në rrugë.

Related posts

Georgievska: Me rishikimin e buxhetit janë siguruar mjete për përkrahje të qytetarëve dhe ekonomisë

Gazetamax.mk

Xhensen: Rusia nuk është e vetme që dëshiron më shumë fuqi në Ballkan

Gazetamax.mk

Qendra numër 1 në Maqedoni, East Gate Mall feston ditëlindjen e parë më 5 dhe 6 nëntor, ju presin shumë surpriza

Gazetamax.mk