GazetaMax
Lajme

Në vendkalimin kufitar Bogorodicë pritet rreth 30 minuta

Shkup, 5 qershor – Në vendkalimin kufitar Bogorodicë për dalje nga shtetit pritet rreth 20-30 minuta, njoftoi sot LAMM.

Në vendkalimet kufitare nga ana e Maqedonisë së Veriut, nuk ka pritje  të gjata për hyrje dhe dalje nga vendi.

Komunikacioni në rrugët shtetërore po zhvillohet pandërprerë nëpër rrugë të thata, ndërsa intensiteti i trafikut në akset rrugore jashtë mjediseve urbane është mesatar.

LAMM rekomandon shpejtësi të adaptuar, respektimin e sinjaleve të përcaktuara të komunikacionit e veçanërisht drejtim të automjetit me kujdes, posaçërisht në rrugët nëpër gryka malore, ku ekziston mundësia e rrëshqitjes së dheut. Kjo vlen veçanërisht për pjesët rrugore Katllanovë – Veles, Mavrovë – Dibër – Strugë, Vinicë – Berovë dhe Koçan – Dellçevë.

Related posts

Osmani dhe ambasadori Qehaja, në shenjë të fqinjësisë së mirë do të mbjellin fidane në parkun e Çairit

e-max

Ligji për marrdhënie pune/ Debat në komisionin për punë dhe politikë sociale

e-max

MPB dhe KSHPK do të bashkëpunojnë për të dhënat personale dhe pasurisë së qytetarëve

e-max

Leave a Comment