Nora dhe Roberti a po jetojnë edhe më tej bashkë?

A jetojnë edhe më tej bashkë Nora dhe Roberti?
Marrëdhënia e këngëtares Nora Istrefi dhe ish bashkëshortit të saj, Robert Berisha, shpesh ka habitur njerëzit.
Ata janë ndarë, por shumë shpesh hapen fjalë se janë bashkuar, se i kanë dhënë një shanse njëri tjetrit, etj.
Por, më e çuditshmja është se çifti jetojnë në të njëjtën shtëpi në një nga lagjet e famshme në periferi të Prishtinës, shkruan Kosovarja.

Nora Istrefi dhe Robert Berisha për një kohë ishin çifti më i njohur dhe i përfolur i showbizit. Ata kanë bashkë edhe një vajzë, Renenë.

Të fundit në përqindje