GazetaMax
LAJME

NSDP promovon shtabin rajonal në NJZ 3 dhe kandidatin për deputetë, Goran Misovski

Sot në qendrën tregtare në Koçan NSDP hapi shtabin zgjedhor rajonal për njësinë zgjedhore 3 dhe promovoi kandidatin për deputet, kryetarin e NSDP-së, Goran Misovski.

Në hapje morën pjesë kryetari i NSDP-së Goran Misovski, bartësja e listës së kandidatëve për deputetë të Koalicionit për Ardhmërinë Evropiane, Sanja Lukarevska, shefi i shtabit qendror zgjedhor të NSDP-së, Miki Milkovski, zv. kryetari i NSDP-së, Zoran Manevski, sekretari organizativ Venzo Vuinov, shefi i shtabit zgjedhor rajonal Oliver Dosevski, kandidatët për deputetë nga Koçani dhe Vinica, ish-deputetët Mile Andonov dhe Vlatko Serafimov dhe shefat e shtabit zgjedhor komunal të NSDP-së.

Të pranishmëve iu drejtuan Miki Milkovski, kandidati për deputet Goran Misovski, bartësja e listës në NJZ.3 Sanja Lukarevska, kandidatja për deputete nga Koçani Dushanka Gjorgieva dhe Oliver Dosevski.

Duke i përshëndetur të pranishmit, presidenti Misovski uroi një fushatë të suksesshme për kandidatët për deputetë. Ai theksoi se ky grup politik solli lirinë dhe demokracinë, e stabilizoi vendin, mori vendime për pajtim me fqinjët, u bashkua me vendin në NATO.

Ne sollëm një numër të madh të reformave sociale, reforma në sistemin e pagave, paga minimale u rrit nga 8.500 në 22.500 denarë, mesatarja nga 22.500 u rrit në 40.000 denarë.

Kjo qeveri e ka përballuar me sukses krizën Covid, krizën ekonomike dhe energjetike.

Për dallim nga ne, në anën tjetër, në opozitën kryesore politike, kemi VMRO-DPMNE-në, e cila nuk heq dorë nga tre P-të: stafeta, paraja dhe propaganda. Ata po përhapin lajme të rreme dhe patriotizëm të rremë. Është e njëjta matricë veprimi, një parti që nxiti qytetarët dhe bandat kriminale të sulmojnë deputetët të enjten e përgjakshme.

Ai në mënyrë simbolike tregoi një gur me të shkruar VMRO, me të cilin protestuesit dhe banditë qëlluan mbi deputetët e 27 prillit, i cili ra pranë tij.

Nëse duam që vendi të zhvillohet në drejtimin e duhur, drejt një standardi më të mirë jetese dhe një të ardhmeje evropiane, duhet të votojmë numrin 1, fillimisht për presidentin tonë Stevo më 24 prill, përmes mobilizimit masiv dhe më 8 maj për t’i dhënë fund fushatës me një fitore të dyfishtë për Stevo dhe Koalicioni për një të ardhme evropiane.

Related posts

“Konkurset për punë dëmtojnë edhe më shumë të pa punët, shpenzime për aplikim në fund pranohen ata që janë të deleguar”

e-max

Mision për të shuar ‘zjarret’ në Ballkan

e-max

Tryezë e rrumbullakët “Parandalimi dhe monitorimi i korrupsionit në gjyqësor”

e-max