GazetaMax
Ballina

Filipçe: Refuzova ofertat për punë në SHBA, Zvicër, Gjermani vetëm për të qëndruar këtu

Neurokirurgu dr.Venko Filipçe, bartës i NJZ 4 të LSDM-së dhe Koalicionit për Maqedoninë Evropiane në Sitel fli për mundësitë që i ofrojnë qendrat neurokirurgjikale botërore, por megjithatë zgjodhi të punojë në Klinikën e Shkupit.

Filipçe po i rikthehet politikës me motivin kryesor që të rinjve t’u ofrojë mundësi për përparim dhe një të ardhme si në vendet e avancuara evropiane, ai thotë se kjo është mënyra e vetme që mjekët e ardhshëm ta shohin të ardhmen e tyre në shtëpi.

“Kam qëndruar këtu për të punuar në një numër të madh ofertash pune në Amerikë. Gjatë qëndrimit tim në Zvicër, më erdhi një ofertë për të punuar. Isha në disa turne pas një jave në Gjermani. E di si është jeta në vendet evropiane, e di si është këtu. U ktheva këtu sepse dua të kontribuoj që shoqëria jonë të ecë përpara. Kam qëndruar këtu për të punuar në një numër të madh të ofertave për punë në Amerikë”, thotë Filipçe.

Related posts

Zëvendës ministri Rexhepi: Kemi prioritet Projektin e ujësjellësit në vendbanimet e Studeniçanit

Gazetamax.mk

Fronti Europian në Dibër/ Ahmeti: Na pret fitore historike dhe zgjedhje europiane

Gazetamax.mk

Selami fton qytetarët, nëse kanë dyshime në lidhje me saktësinë e njehsorëve elektrikë, ti drejtohen Byrosë për Metrologji!

Gazetamax.mk