Panovski: Të hiqen maskat nëpër shkolla

Date:

Mikrobiologu Nikolla Panovski kërkoi nga Komisioni për Sëmundje Infektive dhe Shtabi i Krizave që të heqë mbajtjen e detyrueshme të maskave në shkolla.

“Sot 30 nxënës shkojnë në ditëlindje, do të rrinë dy orë së bashku dhe do të shihen nesër në shkollë”, tha Panovski në lajmet e Kanal 5.

Për çertifikatat e vaksinimit, mjeku mendon se nuk ka kuptim përdorimi i tyre, sepse gjithsesi nuk respektohen dhe doza përforcuese duhet të rekomandohet vetëm për grupet e rrezikut.

e-max
e-maxhttp://gazetamax.mk
www.gazetamax.mk

SHPËRNDAJE

TË FUNDIT

Lajme të ngjashme
Lajme

Brend i ri i grimit nga artisti shqiptar Ernesti

Ai është një nga artistët e grimit, ndër më...

Albiona Tasholli një asambleiste shembull, e guximshme dhe aktive

Albiona Tasholli,një asambleiste shembull në Komunën e Lipjanit,nga radhët...

Afrim Gashi: Rritja e shumicës ishte një fiasko e vërtetë

Procesi i rritjes së shumicës, ishte një fiasko e...

Njihuni me Krenarin e super projektit ” Mrena nates”

Ai është artisti i familjes e megjithëse që i...