Pendarovski: Mirëkuptimi i ndërsjellë dhe respekti janë shtyllat e shoqërisë maqedonase

Shkup, 2 maj – Presidenti Stevo Pendarovski me rastin e festës së madhe myslimane Ramazan Bajrami i ka uruar qytetarët e fesë islame në vend dhe kreun e Bashkësisë Fetare Islame Reis-ul-Ulema Haxhi HFZ. Shaqir Efendi Fetahu.

“Të gjithë besimtarëve të besimit islam në Republikën e Maqedonisë së Veriut, ju dërgoj urime të përzemërta me rastin e festës së madhe myslimane – Ramazan Bajramit. Sinqerisht, ju uroj që festat t’i kaloni në rrethin e njerëzve të dashur, me shëndet të shkëlqyer dhe me humor të mirë”, thuhet në urim.

Muaji i shenjtë i Ramazanit, siç shprehet ai, është muaj i agjërimit, dhënies, faljes, muaji i forcimit të besimit, mirëkuptimit dhe respektit ndaj të tjerëve.

Të fundit në përqindje