Pesë punonjës në ambasadën e Rusisë shpallen “Persona non Grata ”

Date:

Në hapësirat e Ministrisë së Jashtme është ftuar Ambasadori I Rusisë në Shkup, Sergej Bazdnikin, të cilit I është ndarë nota diplomatike, me të cilën, pesë të punësuar në Ambasadën e Federatës Ruse shpallen si të padëshiruar në vend apo “persona non grata” – ka njoftuar MPJ-ja.

Konform informacioneve që janë marrë nga organet kompetente, të lartëpërmendurit kanë kryer aktivitete që janë në kundërshtim me Konventën e Vjenës për marrëdhënie diplomatike dhe brenda pesë ditëve duhet të largohen nga RMV-ja – thuhet në komunikatën e MPJ-së.

e-max
e-maxhttp://gazetamax.mk
www.gazetamax.mk

SHPËRNDAJE

TË FUNDIT

Lajme të ngjashme
Lajme

Afrim Gashi: Rritja e shumicës ishte një fiasko e vërtetë

Procesi i rritjes së shumicës, ishte një fiasko e...

Njihuni me Krenarin e super projektit ” Mrena nates”

Ai është artisti i familjes e megjithëse që i...

Shpenzim Beadini: Aktivitetet e fshehta ekonomike përbëjnë një fakt në jetën tonë të përditshme

Vlerësimin për aktivitetet e ekonomisë së fshehtë i konsideroj...